Quina vergonya, xeraquers, quina vergonya! En el primer plenari, la nova corporació s’ha pujat el sou més d’un 50% per a l’alcalde i un 40% per als regidors. Ells imaginant-se la reacció de tot el poble, encara que deien que seria la del PP, i els estan criticant fins els seus votants. S’han avançat a fer un comunicat, i com sempre posant pel mig a Avelino i al PP, quina obsessió!! Ja està bé de fer sempre el mateix, deixen de mirar-se en el nostre espill i miren al poble. Per què ho fan ara? Per què es senten poderosos?

Ho fan ara, perquè així quan arriben les properes eleccions el poble ja no s’enrecorde? Xeraco no és tonto. Vostés no tenen criteri, igual diuen blanc com diuen negre, i ho han fet vàries vegades. Igual segueixen les ordres dels seus superiors com igual van per lliures. Mentre ells (els seus superiors), en teoria, aposten per l’austeritat, vostés no.

Com tots saben, vostés li van imposar a Avelino un sou d’uns 22.000 €, diguent que era un sou suficient per a l’alcalde de Xeraco. Els recordem també que el darrer alcalde del PSPV-PSOE cobrava 52.000 € i ara ja no s’enrecorda. Avelino mai ha cobrat 45. 000 €. I tot aixó amb el consentiment del regidor del partit de la transparència que tinguent la manella, en teoria, del govern, quan li interessa trau pit i quan no diu que ell és només un d’entre set. Per favor.

On estan ara totes eixes titelles que critiquen, intenten burlar-se o criticar? Ara es borren de les xarxes socials com a covards? Deixen els falsos perfils (inclús com a simpatitzants del PP) i els pseudònims i donen la cara. Més ara.

En pràcticament tots els seus comunicats fan referència a la política social i que recolzen a tot i a tots, aleshores, perquè hi ha gent a Xeraco que no l’han atés? Per què no han volgut, per què no els importen o per qué podrien ser incompetents? (i això no vol dir que nosaltres es diguem incompetents, sols es una efímera suposició). Es veu que part de la pujada del sou l’han tret de la retallada de la gala (política) de l’esport d’aquest any.

Per favor, una vegada més, no es fixen tant en Avelino i el PP i si us plau miren més al poble de Xeraco. Si no poden fer-ho, dimitisquen. Al voltant de 6.000 gràcies.