Populars Xeraco vol donar les gràcies de cor a tots els veïns i veïnes del municipi que van confiar en l’equip i no van dubtar a donar suport a la candidatura d’Avelino Mascarell a les eleccions de diumenge passat, 26 de maig, el que els ha permès obtenir la majoria absoluta per defensar el projecte #RecuperemXeraco durant els pròxims quatre anys.

D’aquesta manera, Mascarell ha manifestat, a més, el seu agraïment a “tota la gent que ha estat col·laborant i participant amb l’equip” i, això, ha recalcat, “és d’agrair”. En aquest sentit, Avelino Mascarell ha mostrat la seua satisfacció davant dels resultats després d’aconseguir un total de 1656 vots i convertir-se en l’alcalde més votat de la història de Xeraco.

Un resultat amb el qual, ha incidit, s’ha fet “justícia”. Cal recordar que van patir una moció de censura al·legant a “una mala gestió” després de guanyar les eleccions a l’any 2015. “I, aquests últims anys, s’ha vist que la gestió del tripartit no ha estat l’òptima. El poble ha votat, ha estat clar i ha dit que no volia pactes d’esquerres, volia un canvi clar i entenc el missatge que m’han enviat. Volen que es treballe pel poble, que es mire primer pels veïns, que es pense en les empreses de Xeraco i continuem el sistema de fa 8 anys que no era altre que escoltar els veïns”.

El més immediat, ha anunciat, el futur alcalde de Xeraco és reunir-se amb l’equip per distribuir les delegacions corresponents pensant en la persona més idònia per a cada àrea, “sempre d’una forma consensuada amb els companys i tota la gent que ha format part de la llista”.

Així mateix, ha manifestat la seua intenció de reunir-se amb l’equip de govern actual i el seu alcalde per poder desenvolupar un traspàs de poders tranquil i, així, rebre tota la informació necessària per anar avançant en la gestió municipal. No obstant això, els agricultors continuen sent la seua principal prioritat, per això, ha recalcat que les primeres reunions seran amb el col·lectiu “perquè se sentin recolzats per l’equip i demostrar-los el nostre compromís”.

Sobre la joventut, ha destacat que, “ha estat l’aposta més gran que hem fet en aquesta campanya. Sempre pensant en la regeneració de la política i en reforçar l’equip amb gent jove que garantisca el futur del partit”.

Ells, ha conclòs, “han fet que guanyem les eleccions”. I, per això, la joventut, “independentment que ens hagen votat o no, estarem sempre al seu costat. Estaran acompanyats per la llista”. En aquest sentit, ha anunciat que prendran ja mesures directes que beneficien tant als joves com als agricultors.