LLISTA ELECTORAL

Ja vos podem donar a conéixer els noms de tots els integrants que formen part de la llista del Partit Popular de Xeraco per a les eleccions municipals de 2019. Una llista que, com podeu vore, està integrada per gent jove, renovada, compromesa amb el projecte popular i els veïns, i amb ganes de treballar pel poble:

membres de la llista del PP de Xeraco

Avelino Mascarell

1. Avelino Mascarell Polític del Partit Popular des dels 23 anys. Amb 27 ja va presidir la formació política i va ser un dels creadors de Noves Generacions. Que no li lleven de la seua vida la seua afició pels camions, una professió familiar. Ni tampoc la bicicleta. Li agrada eixir i fer rutes senderistes… però la seua passió sens dubte és la seua família, sobre tot, la seua filla, el seu fill i, sens dubte, la seua dona dels que assegura que són el millor que li ha passat en la seua vida.

Cora Rubio

2. Cora Rubio Té 32 anys i es mare de família. Llicenciada en Dret i Llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses, és empleada pública a un Ajuntament de la comarca. Forma part activa del teixit associatiu local, ostentant el càrrec de secretària d’una de les falles del poble. Aportarà noves idees des de la seua posició d’independent, i l’experiència a l’administració local. Valora a la gent jove valenta i decidida a enfrontar-se a nous reptes. Considera que són el futur de Xeraco i per això volcarà els seus esforços en ajudar-l@s.

Ubalda Balaguer

3. Ubalda Balaguer Té 56 anys. És mestra de pedagogia terapèutica i directora de l’IES Montdúver. Amb experiència a l’ajuntament. De fet fa 8 anys que és regidora, dels quals quasi tres en el govern municipal portant turisme i esports.

Amparo Barrios

4. Amparo Barrios. És llicenciada en Psicologia i professora d’ FP. La seua trajectòria professional sempre ha estat vinculada a la docència i a serveis socials. Li preocupa molt la desigualtat social, per això el seu objetiu és millorar la qualitat de vida i el benestar social dels xeraquers.

Evaristo Salom

5. Evaristo Salom Té 55 anys. Va cursar FP 2 d’electrònica i Enginyeria Tècnica. És cap de manteniment de la fàbrica del Real de Gandia de l’empresa Compac. Actualment és president del Club Esportiu Xeraco des de fa 13 anys. Les seues aficcions són el teatre, la natura, l’esport i sobre tot la seua família. Vol que Xeraco siga un referent comarcal i un poble que creixca en tots els aspectes.

María José Castelló

6. María José Castelló Té 44 anys. És tècnica en Relacions Públiques i Turisme. Treballa en el servici d’informació de Telefònica. És sociable i xarradora. Li agrada estudiar, fer esport i gaudeix participant i compartint moments amb la seua filla, i com no, del seu home, i de les activitats que es realitzen a Xeraco. Pensa que l’important no és fer moltes coses.. l’important és fer les coses bé.

Silvia Milvaques

7. Silvia Milvaques Té 30 anys. De professió veterinària. Una de les aficions que més estima té per i per les quals ha estat durant quasi 20 anys ha sigut la música. Actualment, treballa a un negoci del poble i completa la seua formació amb un màster universitari i, també, idiomes. Ha decidit donar un pas endavant i unir-se a l’equip d’Avelino per a treballar pel nostre poble.

Miguel Ángel Valbuena

8. Miguel Ángel Valbuena És diplomat en Magisteri i Història. Treballa com a mànager en un multinacional en el sector de l’hosteleria. Apassionat pel teatre, és membre del grup Almanác que participen en tots els esdeveniments teatrals que es realitzen a nivell local a Xeraco. El seu pensament és que només la cultura amb majúscules i la solidaritat fan gran a les persones i els pobles.

Joan Garcia

9. Joan Garcia Té 25 anys i està cursant el Grau de Dret. És president de Noves Generacions. Com no podia ser d’una altra manera li encanta el món de les falles i la política és una de les seues passions. Reivindica la necessitat de que els joves tinguen més representació al poble i, per això, reclama l’habilitació d’un centre juvenil.

Miguel Ángel Altur

10. Miguel Ángel Altur Té 21 anys. Disposa d’un Grau Superior d’Administració i Finançes. I està cursant el Grau de Ciencies Polítques i Administració Pública. Actualment és fester del Crist al poble. La política i l’esport són les seues passions. De fet, des dels 4 anys que ha jugat a fútbol a l’equip del Club Esportiu Xeraco. Considera que els joves deurien de tindre habilitades més zones en les quals poder gaudir del temps lliure..

Carolina Gregori

11. Carolina Gregori Té 29 anys. És graduada en infermeria. Practica l’equitació i li apassionen els animals. Estima ajudar a les persones i és per això no li agrada que juguen amb la seua salut. Per aquesta raó farà tot el que estiga a la seua mà per a que el consultori mèdic estiga obert sempre i hi haja metge de vesprada.

Salvador Lena

12. Salvador Lena Té 30 anys i actualment treballa per compte aliè mentre estudia anglès. El seu passatemps és caminar i córrer per la muntanya de Xeraco. L’esport és el seu estil de vida, per això li encantaria potenciar-ho, i gaudir d’unes instal·lacions esportives millorades al seu poble, on tots puguen fer esport.

Paula Pellicer

13. Paula Pellicer Té 20 anys i està estudiant. Li apasionen els esports i la vida sana. Per aquesta raó farà tot el possible per a tindre unes instal·lacions adequades per a cada tipus d’esport, en condicions d’higiene i manteniment per a que tota la gent puga gaudir d’una vida activa.

Suplents

Ferran Planes

1. Ferran Planes Té 20 anys. Està estudiant el Grau de Dret. Defen amb passio les idees que creu.
Conscient que en els últims anys la gent s’ha sentit defraudada i ha abandonat l’interés per la política… Pensa que és molt important recuperar la consciència de la gent. Assegura que tots no som iguals i sempre hi ha hagut, hi ha i hi haurà persones que realment estan ací per a millorar la vida de les persones.

Eva Linares

2. Eva Linares Té 19 anys. Estudia Dret a la Universitat de València. Des de menuda li ha interesat la política. És molt xarraora i li agrada defendre allò que es just. Assegura que es necessita un lloc d’oci i estudi per a que els joves continuen progressant.

Abel Nadal

3. Abel Nadal Té 24 anys. És graduat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, a més de tindre un MBA en gestió esportiva. És esportista, amant del pàdel, del ‘trail running’ i de la natura. Considera que cal plantejar noves polítiques esportives que conduisquen a una gestió més eficient de les instal.lacions de la nostra localitat.

Carla Vidal

4. Carla Vidal Té 20 anys i està estudiant perruqueria. Li encanta ballar i les falles. I més aquest any que ha ixit com a Fallera Major de la seua falla i dama d’honor de les festes patronals. Li agrada participar en la política i li agradaria que en el seu poble hi hagueren més opcions per a la gent jove.

Raúl Balmaseda

5. Raúl Balmaseda Té 48 anys. Diplomat en Turisme i responsable de la xarxa de vendes en empresa distribuidora. Apassionat de la història i de les nostres tradicions. En l’entorn de la nostra natura gaudeix amb els seus amics i família. Enamorat de la platja, on viu tot l’any, utilitzant un model sostenible. Li agradaria modernitzar i dotar la platja de la infraestructura necessària per a fer d’ella un dels pilars bàsics de la nostra economia.

María Asunción Castelló

6. María Asunción Castelló Té 61 anys i és mestressa de casa. Casada amb filla i fill i dos néts que són la seua debilitat. És confrare de la Setmana Santa d’Alzira. Li apassionen els cotxes clàssics i la política li entusiasma. Assegura que està al costat d’Avelino, perquè considera que serà un excel·lent alcalde. Confia en el gran equip que forma Populars Xeraco.

Jose Luis Chulbi

7. Jose Luis Chulbi Té 39 anys. És administratiu i està enamorat del seu poble i la seua platja, un defensor nat de recuperar les tradicions i la cultura del nostre poble. Insisteix en que l’Ajuntament siga un espai obert a tots, perque assegura que abans dels partits… estan les persones i el seu poble.