presentació webEl candidat a l’Alcaldia pels Populars de Xeraco, Avelino Mascarell, junt amb membres de la llista, militants, simpatitzants i familiars van assistir este passat divendres a les nou de la nit a la seu del partit a la presentació del nou portal web www.ppxeraco.es. Un espai a on es poden trobar totes les notícies generades pel partit, els nous membres de la llista i el nostre programa electoral.

Un programa electoral que ja estem perfilant i que pretén continuar amb les línies estratègiques que presentarem en la vigent legislatura, però amb projectes més ambiciosos que afavorisquen la qualitat de vida de les persones del nostre municipi.

A l’acabar la presentació, tots junts vam gaudir d’un sopar de sobaquillo per compartir impressions i treballar per les necessitats dels nostres veïns del municipi.

Recordar-vos que des de Noves Generacions del PP s’ha posat en marxa un número de telèfon per a que els veïns puguen realitzar les seues aportacions per Whatsapp al telèfon 602 21 11 21.