multaPopulars Xeraco vol denunciar, per mitjà d’este comunicat de premsa, l’última actuació del tripartit que governa l’Ajuntament i que té a veure amb la privatització de la gestió de multes. Fa un parell de dies vam conéixer, a través dels mitjans de comunicació, la notícia que el govern municipal sotmetrà a consulta popular la gestió de l’aigua. I ara ens trobem amb que els membres de l’executiu local no necessiten l’opinió de ningú per a dur a terme esta privatització que costarà a les arques municipals al voltant de 6.500 euros anuals.

Els populars no entenem com tenint en l’Ajuntament a tant Policia Local en oficines no es poden encarregar d’esta gestió estalviant esta una certa quantitat econòmica que acabaran pagant tots els veïns del municipi de les seues butxaques.

Així ho plasma un informe elaborat per un dels tècnics del consistori que arreplega la presència de tres policies de segona activitat en oficines més un quart que desenvolupa labors administratives. Es tracta, en definitiva, de quatre policies que, sense cap tipus de problemes, podrien desenvolupar esta gestió. No obstant això, el govern municipal ha decidit pagar 2.500 euros per això més 4.000 euros que suposa l’adquisició de la PDA de les multes. I se suposava que eren els populars els que privatitzaven? Però hi ha més, a estos 6.500 euros de despeses directes, se sumen les comissions sobre denúncies tramitades i recursos preparats. Un aspecte que a Populars Xeraco ens preocupa a causa del possible “afan recaudatori” que puga tindre l’empresa i això redunde en l’increment de multes als nostres veïns.

El portaveu de Populars Xeraco, Avelino Mascarell, qualifica esta nova actuació del tripartit com “indignant” i mostra la seua “disconformitat” davant d’esta decisió al considerar que es privatitza un servei que poden desenvolupar altres efectius de l’Ajuntament. Des del partit, esperem que darrere no hi haja cap empresa afí al govern.