El Partit Popular de Xeraco ha demanat la paralització immediata de les obres que s’estan portant a terme en la construcció d’un nou gimnàs en el Poliesportiu al considerar que es tracta d’un “projecte desastrós, incoherent i que no soluciona els problemes de les associacions i entitats esportives de Xeraco”, en paraules del seu portaveu municipal Avelino Mascarell.

Segons es denuncia des del grup popular “les obres del nou gimnàs són la demostració de la política vella que practica un govern tripartit que només pensa en guanyar vots però en cap moment ha pensat en el bé del poble i dels veïns. Han fet un ridícul espantós”, afegeix Mascarell. La constatació de les afirmacions de l’alcaldable dels populars es pot comprovar en les dimensions “ridícules” de la nova construcció ja que només amplien en poc més de 25 metres quadrats el que ja existeix però, a més, amb una “cagada històrica” ja que “no es contemplen vestuaris i per tant els usuaris de les noves instal·lacions no les podran utilitzar ni per a canviar-se ni per a dutxar-se”. A més, les dimensions de la nova infraestructura no serveixen “ni cap el tatami de taekwondo ni ajuden a que les activitats de ioga, pilates, dansa, crosfitt, spinning, aerobic, zumba o gimnàsia de manteniment es puguen traslladar allí i, per tant, buidar el soterrani de la Casa de Cultura”.

Per als populars, la materialització d’estes obres denota “una irresponsabilitat per part de l’actual govern municipal que tindrà conseqüències en un futur, no sols perquè es tracta d’una oportunitat perduda sinó també perquè ens condicionen molt per a desenvolupar una política de bona gestió esportiva en el nostre municipi”.

D’altra banda el Partit Popular s’ha sumat a les crítiques de les associacions i entitats esportives cap a l’actual govern tripartit de l’Ajuntament ja que la construcció del “ridícul gimnàs” s’ha fet a costa de la desaparició del Frontó Valencià del nostre poble, “una decisió que és tot un atemptat contra el nostre esport més emblemàtic i per tant una de les nostres senyes d’identitat com a poble”. Tal i com han manifestat els esportistes locals, la construcció d’un gimnàs no pot ser l’excusa per a destruir una instal·lació que era fonamental sobretot per a l’escola en època estival. Els populars de Xeraco s’uneixen al malestar existent en alguns clubs i entitats esportives davant el que és “una política de mala gestió evident, de falta de planificació i de dubtosa eficàcia”, en paraules del candidat a l’alcaldia Avelino Mascarell.

Per al Partit Popular de Xeraco existeixen alternatives a “la política vella” i, front al projecte de l’actual govern proposen la seua idea d’ubicar el gimnàs fornt a la piscina per a compartir els nous vestuaris i la recepció de les instal·lacions esportives.

El candidat a l’alcaldia per el Partit Popular assumeix que “les coses han de canviar, l’actual forma de gestionar els diners públics està portant conseqüències terribles per al nostre poble i hem de ser capaços de revertir la situació en les pròximes eleccions per recuperar Xeraco. Nosaltres ens comprometem a escoltar més a les associacions i clubs locals, sobretot a l’hora de prendre decisions que els afecten directament”.