novesxeracoFa unes setmanes va tindre lloc el primer plenari de la legislatura, ja encapçalat per “l’esquerra”, eixa agrupació que no es va presentar a les eleccions i que després, quant van veure que per separats no els volien, van decidir rejuntar-se i accedir al poder (eixe que tant desitgen) sumant tots els vots que havien aconseguit per separat i intentant enganyar dient que “això era el que el poble de Xeraco volia, un govern d’esquerres”.

Doncs bé, en el primer plenari que es celebra, en el que la corporació designa el salari de l’alcalde i el dels regidors en delegacions, demostra aquest govern d’esquerres que era el que volia el poble, és a dir, una pujada de salari de 8.000 euros a l’alcalde i 2.000 als regidors; també ha de dir-se que a l’alcalde se li sumen 300 euros mensuals en concepte de triennis… Ni un “sueldo nescafé” vamos…

Pel simple fet de la pujada de salari, ja tindria que ser prou motiu de rebuig, ja que aquestes persones que ara es pugen el salari, són els que es plenen la boca dient que els ciutadans estan passant-ho malament i que la situació és encara roïna, i llavors, tu decideixes pujar-te el salari en compte d’intentar ajudar a eixa gent? Hipòcrita.

Però la hipocresia no acaba ací, ni molt menys, damunt el que ara es puja el salari és el que va imposar a l’anterior alcalde el salari que tenia que cobrar, què passa? Que quant Francesc Serralta és portaveu del grup Compromís en l’oposició creu que l’alcaldia deu rebre de jornal 22.000 euros i quant passa a ser Francesc Serralta alcalde de Xeraco creu que deu rebre 30.000 euros (sumant triennis 33.600)? Pues ací alguna cosa em falla a mi, perquè no es normal que el salari que ell li va posar a l’anterior alcalde no valga ara per a ell.

I si pensàveu que ací s’acabava l’assumpte esteu ben equivocats, perquè damunt la pujada de salari es va aprovar pel vot de l’alcalde, és a dir, per la potestat de desempatar que té el seu vot; ja que, un dels components de “l’esquerra” deia que entrava en conflicte en el codi ètic que havia signat i per tant s’abstenia en la votació… Va en contra del que tu creus i t’abstens? No deuries de votar que no? A no, que si votes que no ja no ix avant, i abstenint-te pots marejar al teu electorat dient que no has votat a favor, però benefician-te de la pujada de salari que tu també disfrutaràs…

Ja vegeu com està el pati, i açò no fa més que començar… AGARREU-SE QUE VENEN CURVES!